"gordon blue" znamená "modrá stuhou". Původ tohoto názvu existuje několik, jedna z teorií naznačuje, že tento pokrm byl kdysi svázán modrými stužkami. Nicméně, kotlety "Cordon Bleu", osmažené v drtí, jsou velmi chutné a potěší i gurmány.
Způsob přípravy: kotlety rozmrazte při pokojové teplotě a osmažte na rozpáleném slunečnicovém oleji na mírném ohni, občas obracíce.
Složení: kuřecí filé, holandský sýr, smetanové máslo, kuřecí vejce, strouhanky na obal, čerstvá pažitka, kuchyňská sůl, mletý černý pepř. Alergeny - zvýrazněné.
Nutriční (potravinová) hodnota na 100 g produktu: bílkoviny - 20,5 g, tuky - 10,6 g, sacharidy - 4,7 g. Energetická hodnota (kalorická hodnota) na 100 g produktu: 884 kJ (221,3 kcal).
Doba trvanlivosti a podmínky skladování: 90 dní při teplotě nejvýše -18°C. V letním období doporučujeme uchovávat v termopakách.
Není povoleno znovu zmrazovat
Comments