top of page

Kotleta, Karbonátek gordon blue


"gordon blue" znamená "modrá stuhou". Původ tohoto názvu existuje několik, jedna z teorií naznačuje, že tento pokrm byl kdysi svázán modrými stužkami. Nicméně, kotlety "Cordon Bleu", osmažené v drtí, jsou velmi chutné a potěší i gurmány.


Způsob přípravy: kotlety rozmrazte při pokojové teplotě a osmažte na rozpáleném slunečnicovém oleji na mírném ohni, občas obracíce.

Složení: kuřecí filé, holandský sýr, smetanové máslo, kuřecí vejce, strouhanky na obal, čerstvá pažitka, kuchyňská sůl, mletý černý pepř. Alergeny - zvýrazněné.

Nutriční (potravinová) hodnota na 100 g produktu: bílkoviny - 20,5 g, tuky - 10,6 g, sacharidy - 4,7 g. Energetická hodnota (kalorická hodnota) na 100 g produktu: 884 kJ (221,3 kcal).

Doba trvanlivosti a podmínky skladování: 90 dní při teplotě nejvýše -18°C. V letním období doporučujeme uchovávat v termopakách.

Není povoleno znovu zmrazovat


ree


 
 
 

1 komentář


Cordon Bleu patří mezi klasiky evropské kuchyně, který spojuje jemnost masa, lahodnou chuť sýra a krémové máslo v dokonale křehkém obalu. Tento pokrm si získal oblibu po celém světě nejen pro svou chuť, ale i jednoduchost přípravy. Ideálně se podává s bramborovou kaší, zeleninovým salátem nebo lehkou omáčkou, která podtrhne jeho jemnost. Ať už si ho připravíte doma nebo si ho vychutnáte v restauraci, Cordon Bleu je zárukou poctivého kulinářského zážitku. https://ceskecasino.best/

To se mi líbí
  • Instagram
  • Facebook

Kde nás najdete

Praha: Arkalycká 757, Praha 11-Háje

KONTAKTY

Kariéra

Chcete u nás pracovat?

Zašlete své životopisy emailem

© MultiCook

bottom of page